+ FNV Administratie voor Zelfstandigen

(Deze dienstverlening is uitsluitend bedoeld voor zzp-ers die lid zijn van een FNV bond.)

U bent zelfstandig ondernemer, maar bent u ook boekhouder?
U heeft uw eigen onderneming. U heeft plezier in uw vak. Het liefst zou u zich dan ook alleen daar mee bezighouden. Aan uw administratie komt u nauwelijks toe. De belastingaangifte is iedere keer weer een opgave. Herkent u zich hierin, dan is FNV Administratie voor Zelfstandigen u op het lijf geschreven!

FNV Zelfstandige Bondgenoten biedt haar leden in samenwerking met Vesak (Vereniging van Samenwerkende Administratiekantoren) administratieve service aan. Van Tunen & Partners is initiatiefnemer van deze administratieve service en via Vesak kunnen we door nauwere samenwerking een kwalitatief hoge service garanderen. Lees meer over Vesak op de website www.vesak.nl.

FNV Administratie voor Zelfstandigen biedt u:
- Aantrekkelijk prijsniveau: dankzij de ervaring en de brede dekking die wij u in de samenwerking kunnen bieden kunnen wij zeer concurrerende tarieven aanbieden.
- Zekerheid: de prijs van de dienstverlening is vooraf vastgesteld waardoor u niet verrast wordt met (hoge) rekeningen achteraf.
- Continuïteit: de zzp-er bouwt een relatie op met het administratiekantoor, waardoor het kantoor de zzp-er steeds beter kan adviseren.

De zzp-er heeft de keuze uit 2 diensten:

FNV Adplus
- Verzorging van uw volledige administratie
- Beantwoording van administratieve en eenvoudige fiscale vraagstukken
- Verzorging van de aangifte inkomstenbelastingen en de aangifte Belasting Toegevoegde Waarde (BTW)

FNV Adbasis
- Controle van uw administratie en het opstellen van de jaarrekening
- Beantwoording van administratieve en eenvoudige fiscale vraagstukken
- Verzorging van de aangifte inkomstenbelastingen

Indien u kiest voor FNV Adbasis komt hierbij de investering in Software SnelStart. Voor prijsinformatie zie www.snelstart.nl. Bij aanschaf van het softwarepakket SnelStart binnen het eerste jaar van inschrijving bij de Kamer van Koophandel, kan een zogenaamde starterskorting van 25% worden verkregen. Op de levering van het pakket SnelStart zijn de prijzen en algemene leveringsvoorwaarden van SnelStart Software van toepassing.