+ ORGANISATIE


Van Tunen & Partners heeft sinds 1992 ervaring met het verzorgen van administraties voor en het geven van (fiscale) adviezen aan diverse organisaties. Door een kwalitatief goede dienstverlening tegen de juiste prijs te leveren zijn wij door de jaren heen uitgegroeid tot een administratiekantoor met 20 medewerkers. Deze groei wordt niet gerealiseerd door een agressieve marktbenadering, maar gebeurt op natuurlijke wijze.
< lees verder >

+ mvo


Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is voor ons geen modegril. Het vormt al meer dan 15 jaar onze filosofie. Het komt tot uitdrukking in ons dagelijks handelen. Dit handelen hebben wij in een gedragscode Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen vastgelegd. Het geeft inzicht in ons doen en denken over:

< lees verder>


+ SAMENWERKING


Wij willen onze klanten in het brede scala van de administratieve dienstverlening, accountancy en advisering op het gebied van financieel economische en fiscale vraagstukken een constructieve en flexibele dienstverlening aanbieden. Daarom hebben wij een strategische samenwerking met Dubois & Co. Registeraccountants.

+ WERKEN BIJ


Er zijn momentel geen vacatures. Heb jij wel belangstelling om te werken bij Van Tunen en Partners, maar hebben wij op dit moment geen passende vacature? Stuur ons dan een open sollicitatie met jouw curriculum vitae en een brief waarin je aangeeft naar welke functie je solliciteert naar Klaas de Bie. < lees verder >