+ ORGANISATIE

Van Tunen en Partners heeft sinds 1992 ervaring met het verzorgen van administraties voor en het geven van (fiscale) adviezen aan diverse organisaties.

Door een kwalitatief goede dienstverlening tegen de juiste prijs te leveren zijn wij door de jaren heen uitgegroeid tot een administratiekantoor met 20 medewerkers. Deze groei wordt niet gerealiseerd door een agressieve marktbenadering, maar gebeurt op natuurlijke wijze.

Wij mogen zowel profit als not-for-profit organisaties tot onze klantenkring rekenen. In de relatie met onze klanten hechten wij veel belang aan persoonlijk contact. Daarom koppelen wij in principe één vast contactpersoon aan elke relatie. Deze medewerker kent alle ins en outs van u en uw onderneming en van de ondernemer.

Tevens voelen wij ons als kantoor betrokken bij de initiatieven en activiteiten in onze omgeving, zoals Street Golf Zaandam, 1001 Nacht en Racing Beverwijk.

Bij iedere opdracht stelt Van Tunen en Partners na een vrijblijvende oriëntatie een kostenloze en individuele opdrachtformulering voor. Pas na acceptatie door de potentiële opdrachtgever is de opdrachtformulering bindend. Op alle opdrachten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.