Professional leadership

Iedere Young Professional krijgt bij ons een groeigesprek

Onze professionals hebben aan het begin van het jaar een groeigesprek met hun leidinggevende. Vragen als Wat heb je nodig om tot je recht te komen? Waar haal jij energie en plezier uit? Wat motiveert jou? geven richting aan zo’n gesprek. De leidinggevende kan op basis hiervan kijken waar hij jou in kan coachen. Persoonlijke groei gunnen wij al onze professionals! Want hoe leuk is het wanneer je optimaal plezier kunt halen uit het werk dat je doet?

Ilse van Leeuwen Senior P-O Adviseur

Ilse van Leeuwen is in 2009 in dienst gekomen als senior P&O adviseur. De laatste jaren lag de focus van haar werk voornamelijk op de ontwikkeling van de organisatie en persoonlijk leiderschap. Wat haar sinds jaren verbindt aan Dubois is de vrijheid die zij krijgt om haar talenten te ontplooien en de flexibiliteit waar zij als werkende moeder voordeel van heeft. Hart voor mens en maatschappij in een professionele omgeving, dat is een belangrijke drijfveer voor haar. Zij houdt van taal en schrijven en kan daar haar creativiteit in kwijt. Nieuwe dingen ontdekken, mensen helpen bij verandering en een goed gesprek, daar wordt Ilse blij van. Ilse is bereikbaar op: 020-5712345.