‘Onderwijs en techniek hand in hand’

Iedereen is er wel van overtuigd dat techniek belangrijk is. Niet alleen om te leren en te beheersen, maar ook om actuele kennis daarvan te delen. Uitgeverij Kenteq maakt deze  kennis beschikbaar door het ontwikkelen van slimme maatwerk lesproducten voor met name het vmbo en mbo.

Samenspel

Suzanna Segenhout, algemeen directeur van Kenteq, hecht veel waarde aan het persoonlijk contact met vooraanstaande, technische bedrijven. ‘Dankzij deze bedrijven weten wij wat er speelt in de markt en kunnen wij samen met onderwijsinstellingen on-demand lesmateriaal ontwikkelen. Docenten in het techniekonderwijs kunnen daardoor beter inspelen op de actualiteit met als gevolg dat de lessen boeiender en interessanter worden.’

Financiële steun en toeverlaat

Op administratief gebied maakt Kenteq dankbaar gebruik van de diensten van van tunen+partners. ‘Zij verzorgen voor ons de volledige financiële administratie. Daarin zijn ze echt mijn steun en toeverlaat. Ik werk daarin fijn samen met Azra Mujagic-Out die ons op dit gebied volledig ontzorgt. Daarnaast denken ze bij Van Tunen continu met ons mee en kan ik altijd met vragen terecht. Ook toen wij in 2021 onder de Stichting Kenteq onze Uitgeverij Kenteq B.V. wilden oprichten, hebben zij de hele afsplitsing vlekkeloos begeleid. Een enorme en omvangrijke klus.’ 

Salarisadministratie

Sinds 2022 verzorgt van tunen+partners ook de salarisadministratie van Kenteq. ’Ook op dit vlak verloopt de samenwerking erg prettig. Ze reageren snel, zijn op de hoogte van actuele zaken en komen daardoor ook met ongevraagd advies. Qua contact en betrokkenheid voelt het altijd alsof ik in gesprek ben met een interne collega en dat is fijn. 

Meer weten?
Ga naar https://kenteq.nl/

Suzanna Segenhout is directeur van Uitgeverij Kenteq. “Van student, tot docent tot beleidsmaker, iedereen is er wel van overtuigd dat techniek belangrijk is. Niet alleen om te leren en te beheersen, maar ook om actuele kennis te delen. Want door goed en inspirerend onderwijs worden we allemaal beter en krijgt kennis van techniek en onderwijs meer relevantie en focus. Als kleine organisatie staan we bekend om ons bijzondere, blended lesmateriaal, gebruiksgemak, goede en snelle service en – oh ja, we zijn gewoon aardige mensen.”