Exact Online reikt Gouden Luca uit aan Van Tunen + parters

Met leuk nieuws het jaar uit! Ons administratiekantoor is zojuist bekroond met de Gouden Luca van Exact! Dit betekent dat we onze klanten op succesvolle wijze hebben geholpen groeien met behulp van Exact Online.

Daadkrachtige ondersteuning

We zijn trots op deze erkenning. Op de Gouden Luca staat “Gefeliciteerd met het daadkrachtig ondersteunen van ondernemers op hun weg naar succes”. Dat is precies wat we bij Van Tunen + partners willen doen.

Met onze expertise en ervaring op het gebied van Exact Online en diverse andere handige applicaties kunnen we jouw bedrijf voorzien van de juiste tools en ondersteuning om te groeien en bloeien.

Naast persoonlijke aandacht helpen we ook met de inzet van slimme apps zoals Exact Online, zodat je kunt focussen op wat je het allerbeste kunt: jouw bedrijf runnen.

Financiële steun en toeverlaat

Laat ons weten hoe we jou kunnen helpen en neem gerust contact met ons op voor meer informatie. We kijken ernaar uit om jou te helpen groeien en succesvol te worden met behulp van Exact Online of andere voor jou passende oplossingen!

Nick van Tunen is adjunct-directeur en IT audit specialist bij van tunen+partners. Hij is expert in de koppeling tussen financiële processen en IT-beheer en helpt graag bedrijven dit beter in de greep te krijgen. Nick houdt van een praktische insteek en realistische doelen. Nick is te bereiken onder 020-5712333.