+ administratie


U kunt ervoor kiezen uw administratie volledig of gedeeltelijk aan ons uit te besteden. Als u uw administratie volledig door ons laat verzorgen, levert u alle financiƫle bescheiden aan die wij vervolgens periodiek verwerken. Wij dragen dan tevens zorg voor uw aangifte omzetbelasting. Na verwerking ontvangt u maand- of kwartaalcijfers afhankelijk van uw wensen.
< lees verder>

+ salarisadministratie


Wij bieden u de mogelijkheid uw salarisadministratie aan ons uit te besteden. Wij kunnen o.a. de volgende activiteiten voor u verzorgen:
- complete salarisadministratie
- verzorgen aangiften loonbelasting
- verzorgen jaaropgaven voor medewerkers en belastingdienst
- periodiek aanleveren van gegevens richting pensioenfondsen en -verzekeraars

+ fiscaal


Wij kunnen u ondersteunen met fiscale adviezen op het gebied van uw bedrijfsvoering en inkomstenbelasting. Op fiscaal gebied zijn onze belangrijkste activiteiten verder:
- verzorgen aangiften Inkomstenbelasting
- verzorgen aangiften Vennootschapsbelasting
- verzorgen overige belastingen als omzetbelasting, loonbelasting en dividendbelasting

+ samenstellings-
opdrachten


Op basis van uw financiƫle gegevens kunnen wij een jaarrekening voor uw onderneming of organisatie opstellen. Tevens kunnen wij een geconsolideerde jaarrekening voor u verzorgen.

+ interim opdrachten


Heeft u tijdelijk behoefte aan een deskundig medewerker op het gebied van administratie, salarisadministratie of Human Resource Management? Ook dan kunnen wij in uw behoefte voorzien! Wij ondersteunen diverse klanten bijvoorbeeld tijdens ziekte of zwangerschap van een medewerker dan wel bij de jaarafsluiting of in drukke perioden. Afhankelijk van het niveau van de werkzaamheden hanteren wij verschillende tarieven.

+ FNV Administratie voor Zelfstandigen


U heeft uw eigen onderneming. U heeft plezier in uw vak. Het liefst zou u zich dan ook alleen daar mee bezighouden. Aan uw administratie komt u nauwelijks toe. De belastingaangifte is iedere keer weer een opgave. Herkent u zich hierin, dan is FNV Administratie voor Zelfstandigen u op het lijf geschreven!
< lees verder>