‘Die betrokkenheid geeft energie’

Compris helpt opdrachtgevers de regie op de assets verder te versterken, risico’s te beheersen en de efficiency te verhogen. Processen die continu gevolgd worden en die indien noodzakelijk moeten worden bijgesteld. ‘Voor het optimaal inrichten van organisaties is het belangrijk dat zij naast de vereiste systemen de juiste kennis in huis hebben. Als dat niet het geval is, bieden  interim assetmanagers, contractmanagers en technisch specialisten uitkomst. Zowel op projectbasis als bij het tijdelijk invullen van vacatures.

Partnership

Over de samenwerking tussen Compris en van tunen+partners is financieel directeur Mirjam duidelijk: “Van tunen+partners kent onze business als geen ander en is altijd goed bereikbaar. Ik hoef mij daarom nooit af te vragen of mijn vraag goed geïnterpreteerd wordt. Als financieel directeur heb ik regelmatig overleg met mijn vaste contactpersoon en dat gaat verder dan alleen maar de cijfers. Ook als het gaat om het verbeteren van onze interne processen of vraagstukken op het gebied van wet- en regelgeving denken zij mee en kunnen ze ons van advies voorzien. Die persoonlijke benadering is dan altijd heel fijn. Van tunen+partners en Compris willen wat dat betreft continu verbeteren om voorloper te blijven in hun vakgebied. Die instelling en drive verbindt ons met elkaar en geeft een boost aan onze samenwerking.”

Continuïteit

De opdrachtgevers van Compris zijn asset eigenaren, zij beheren een groot areaal aan assets. Vaak zijn deze cruciaal voor de bedrijfscontinuïteit. ‘Onze opdrachtgevers lopen uiteen van luchthavens tot distributiecentra en van gemeenten tot waterschappen. Wij helpen hen het beheer van hun assets continu te verbeteren. Denk hierbij aan het opzetten van een werkbare assetdatastructuur, onderhoudsmanagement en contracten met kritische leveranciers. Als voorlopers en kennisexperts op het vlak van beheer weet Compris hoe je van noodzakelijk onderhoud naar duurzaam asset management komt.

Fotografie: Albin Berlin

Mirjam van de Pol werkt als financieel directeur bij Compris. Een adviesbureau dat actief is op het gebied van duurzaam asset management. Vanuit die functie houdt zij zich dagelijks bezig met het op koers houden van de organisatie. Daarnaast is zij voor Compris ook actief als business consultant en helpt zij bedrijven bij het optimaal inrichten van systemen en processen.