‘Leuke club om mee te werken’

Biardo Survival Suits bestaat inmiddels meer dan 35 jaar. Het bedrijf met hoofdkantoor in Heemskerk en vestigingen in Amsterdam, Den Helder en Eemshaven is actief op de markt van de survival suits en lifejackets. Oprichter en ex-eigenaar Frans Meeuwissen verkocht het bedrijf 7,5 jaar geleden aan Hansen Protection in Noorwegen. Als directeur is hij nog steeds betrokken bij het reilen en zeilen van Biardo. Over de jarenlange samenwerking met Van Tunen is hij zeer enthousiast.

Direct contact

‘Ik zit nog middenin de operatie en heb regelmatig contact met Frank, mijn vaste contactpersoon bij Van Tunen. Het contact is perfect. Hij staat altijd klaar, heeft veel kennis van zaken en geeft altijd een eerlijk advies. Als er iets is, kunnen wij altijd met hem bellen en dat doen we dan ook.’

Verhuur overlevingspakken

De verhuur van overlevingspakken, reddingsvesten en toebehoren aan de Nederlandse offshore (olie en gas) maatschappijen loopt goed. En ook in de offshore windindustrie wordt bij het helikoptervervoer van en naar de windmolenparken veelvuldig gebruik gemaakt van de overlevingspakken van Biardo.

Holding

Voor het volledige plaatje is het interessant te vermelden dat Frans met zijn holding ook klant is bij Van Tunen. ‘Voor Meeuwissen Holding verzorgen zij alles tot in detail en nemen daarmee een last van mijn schouders. Ook van mijn dochter Valerie trouwens, die zich vanuit de holding met de verhuur van vastgoed bezighoudt. Mijn andere dochter, Sophie, werkt op de administratie van Biardo en regelt het onderhoud van onze producten.

Schoondochter

Vers van de pers, maar leuk om te vermelden is dat de schoondochter van Frank van Tunen is aangenomen bij Biardo. ‘Zij komt bij ons op kantoor werken. Wij waren op zoek naar iemand en dat wist Frank. Zo snijdt het mes aan twee kanten en dat is fijn.’

Meer weten?
Ga naar biardo.com

Fotografie: copyright Biardo Survival Suits B.V.